Despre Noi

padel-centerBaza sportivă Padel Center vine cu o propunere interesantă pentru piața serviciilor sportive din Timișoara, respectiv cu un sport nou, puțin popularizat, dar care naște pasiuni puternice în sportivii care iau pentru prima dată racheta de padel în mână. Bineînțeles, fotbalul și tenisul se numără printre prioritățile noastre, așa că am construit terenuri de cea mai bună calitate și pentru aceste sporturi.

Padel Center este o bază sportivă modernă, care dispune de toate dotările de care ar avea nevoie orice sportiv, astfel încât să practice sporturile pentru care am dezvoltat suprafețe de joc, în cele mai bune condiții. Sportul este o necesitate și ar trebui să fie o plăcere, de aceea, am pus accent pe calitatea materialelor folosite în construcția terenurilor noastre. Materialele de calitate și rigoarea în fazele de proiectare și execuție sunt elementele care au determinat un rezultat final la cele mai înalte standarde.

padel-center-imagineVrem să oferim timișorenilor amatori de mișcare ceea ce este mai bun în materie de suprafețe de joc pentru padel, tenis și fotbal și în materie de dotări adiționale pe care orice bază sportivă ar trebui să le aibă, dușuri și vestiare dotate, utilate și întreținute permanent din punctul de vedere al igienei.

Pe lângă dotări, Padel Center vine cu ceva complet nou pentru Timișoara și chiar pentru zona de vest a țării, cu un sport importat de pe plaiuri spaniole, cu origini în mexic, padelul. Este un sport nou, interesant, dinamic, pe care vrem să îl popularizăm, așa că, cei care vor să descopere tainele practicării acestei discipline sportive pot apela la serviciile unui instructor din cadrul bazei noastre.

Vă așteptăm la mișcare! Pentru detalii și rezervări, contactați-ne!