+40 786 450 073 info@padelcenter.ro

Energie, multe zambete si un sport demn de luat in considerare. Asta a insemnat
weekendul trecut pentru cele 9 echipe care s-au inscris la Competitia Dumbravita Padel Cup, adresata incepatorilor sportului padel.

Au fost puse la bataie premii importante: palete profesionale dedicate echipelor castigatoare, atat la feminin, cat si la masculin, iar orgoliile participantilor au fost mari, cu totii au vrut sa intre in istorie drept castigatorii primei editii Dumbravita Padel Cup.

 

Cele mai bune echipe, la categoria masculin, au fost formate din Adrian Haradau si Serban Dezliu, care au ocupat locul I, alaturi de echipa formata din Virgil Balas si Calin Muresan, pozitionata pe locul secund. In cadrul categoriei feminim-mixt, echipa castigatoare a fost formata din Alina Degau si Adriana Zinca, iar Ezter Toman si Samuel Tomachi au luat locul al doilea. S-au „luptat” ore bune in teren pentru premiul cel mare.

Campionatul s-a desfasurat in cadrul singurei baze sportive ce detine terenuri de padel in vestul tarii, aproape de Timisoara, la Padel Center Dumbravita.

Sportul padel imbina punctele forte intalnite in tenis si squash, devenind varianta mai prietenoasa a acestora… un joc de socializare ce te cucereste instant! Acesta se joaca pe un teren inconjurat de pereti din sticla si un fileu asezat pe mijloc. Jocul este format intotdeauna din doua echipe a cate doi jucatori. In padel se utilizeaza o paleta cu design unic, fara corzi, iar punctajul este aidoma celui folosit in tenis. Usurinta si divertismentul sunt secretele succesului sportului padel, care se joaca de peste 10 milioane de persoane in lume!

Citeste integral pe OpiniaTimisoarei.ro