Primul turneu de padel al anului 2022. 
Evenimentul v-a avea loc in perioada 25.02 -27.02.
Turneul se va desfasura indoor pe terenuri incalzite cu acces la vestiare si dusuri,respectand masurile de protectie si de distantare fizica.

Pentru ca acest turneu sa se desfasoare in cele mai bune conditii,asteptam inscrierea voastra pana in data de 23.02.2020.

Pentru detalii suplimentare,nu ezitati sa ne contactati.

Tel: 0752.449.429 – Madalin Ilinca
Tel: 0786.450.073 – Baza Padel Center

TIMISOARA. Unul din sporturile mondiale cu o crestere accelerata, care poate ajunge si pe agenda Olimpiadei de la Paris din 2023, trece la un alt nivel. Si din nou, ca punct de plecare pentru padelul romanesc este Timisoara.

Cele mai bune cluburi din tara, dar si din Republica Moldova isi dau intalnire la finele saptamanii viitoare la Padel Center din Dumbravita (strada Praga) la un concurs deosebit de important. Este vorba despre prima etapa a Ligii Cluburilor.

Aceasta noua competitie se vrea un adevarat tur de forta prin tara pentru a descoperi cele mai bune perechi, care au sansa ca la sfarsitul verii sa reprezinte Romania la una din cele mai prestigioase competitii din Europa, turneul de la Malaga, in patria padelului mondial, Spania, tara care organizeaza cele mai mari si multe competitii din Padel World Tour.

Am primit aceasta invitatie speciala de a ne prezenta la Malaga si pana atunci vrem sa descoperim cele mai bune echipe din Romania. Noi speram sa fie o pereche din Timisoara, dar lupta va fi acerba cu celelate cluburi puternice din tara, Brasov, Cluj, Bucuresti. Important este sa facem pasii necesari ca acest sport sa fie recunoscut si in Romania, iar atmosfera sa ramana ca si pana acuma, cordiala, calda, ospitaliera si deschisa tuturor”, a spus Lucian Perescu, de la Asociatia Club Sportiv Padel Timisoara, organizatoarea acestei competitii, pentru opiniatimisoarei.ro.

Asadar, weekendul viitor, la baza Padel Center vor veni cele mai bune cluburi din tara, dar si echipe din cadrul nationalei Republicii Moldova, care are un program excelent pus la punct si participa la cele mai importante competitii europene.

Sunt deja circa 50 de echipe care si-au anuntat prezenta. Se va juca vineri, sambata si duminica, cel mai probabil in sistem eliminatoriu, pe trei nivele de de performanta, 1-2 profesionisti, 3-amatori. Ne bucuram ca prezenta va fi masiva si acest lucru ne obliga la o organizare exemplara dupa care toti sa avem amintiri frumoase. Totusi, vorbim si de un nivel ridicat al competitiei, odata cu prezenta nationalei Moldovei, asadar toata lumea va avea de invatat”, ne-a spus si Madalin Ilinca, implicat in organizarea Ligii Cluburilor.

Padelul este un sport ce poate fi practicat de o categorie vasta de persoane indiferent de sex, varsta sau conditie fizica. Este foarte asemanator tenisului, insa mult mai dinamic, iar dimensiunile terenului mai reduse (20m lungime x 10m latime) si jocul la dublu, fac mingea sa se mentina mai mult in joc si astfel sa fie mult mai distractiv si spectaculos. Pe langa faptul ca este un bun exercitiu cardiovascular ajuta si la mentinerea sau chiar scaderea in greutate.