Despre (tenis)

DSC_2500Sportul alb, elegant, curat, precis, care presupune o tehnică deosebită, dar și o condiție fizică foarte bună, se poate practica în baza noastră pe terenuri construite la cele mai înalte standarde de calitate. Știm cât este de importantă suprafața de joc pentru plăcerea practicării acestui sport, așa că nu am făcut rabat de la materiale de cea mai bună calitate. Astfel, venim în întâmpinarea entuziaștilor iubitori ai tenisului din Timișoara cu patru terenuri de tenis în aer liber, perfecte de la mijlocul primăverii, până în lunile de toamnă târzie când temperaturile încă mai îmbie la mișcare în aer liber.

DSC_2477Amatorii de tenis nu trebuie să renunțe la pasiune nici iarna sau în perioadele ploioase. Le punem la dispoziție un teren acoperit pe care să-și poată exersa tehnicile, relaxându-se după o zi în care au stat, probabil, exclusiv pe scaun la birou, copleșiți de sarcinile de serviciu.

Tenisul este un sport perfect pentru a fi asimilat ca ritual săptămânal între prieteni. Avantajul este că este nevoie doar de doi sportivi pentru game, set, meci.

Cauti un partener?

Disponibil pentru urmatoarele sporturi: Padel, Tenis, Fotbal

Incepand din anul 2016, poti gasi un partener pentru sport folosind noua optiune disponibila in website-ul PadelCenter.ro