Despre noi

Padel Center Timișoara

Padel Center Timișoara

Baza sportivă Padel Center vine cu o propunere interesantă pentru piața serviciilor sportive din Timișoara, respectiv cu un sport nou, puțin popularizat, dar care naște pasiuni puternice în sportivii care iau pentru prima dată racheta de padel în mână. Bineînțeles, fotbalul și tenisul se numără printre prioritățile noastre, așa că am construit terenuri de cea mai bună calitate și pentru aceste sporturi. O sală de fitness complet echipată e, de asemenea, disponibilă.

Padel Center este o bază sportivă modernă, care dispune de toate dotările de care ar avea nevoie un sportiv, astfel încât să practice sporturile pentru care am dezvoltat suprafețe de joc, în cele mai bune condiții. Sportul este o necesitate și ar trebui să fie o plăcere, de aceea am pus accent pe calitatea materialelor folosite în construcția terenurilor noastre. Materialele de calitate și rigoarea în fazele de proiectare și execuție sunt elementele care au determinat un rezultat final de maximă calitate.

Oferim timișorenilor amatori de mișcare ceea ce este mai bun în materie de suprafețe de joc pentru padel, tenis și fotbal și în materie de dotări adiționale pe care orice bază sportivă ar trebui să le aibă, dușuri și vestiare dotate, utilate și întreținute permanent din punctul de vedere al igienei.

Deoarece apetitul pentru sport și stil de viață sănătos al timișorenilor este tot mai mare, iar orașul are nevoie de cât mai multe terenuri de sport pentru a reuși să mențină standarde de viață ridicate pentru locuitorii săi, ne-am gândit să aducem padelul și pe malurile Begăi. Am construit primul teren de padel din vestul României după standardele oficiale ale terenurilor pe care se desfășoară WorldPadelTour, cea mai importantă competiție internațională în domeniu.

Pentru a învăța și pentru a stăpâni tehnica de construcție a terenurilor de padel, am încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți actori de pe această nișă sportivă, Padel10, firmă specializată în construcția de terenuri care realizează terenurile și pentru WorldPadelTour.

La Padel Center Timișoara suntem o echipă unită, dinamică și pasionată de sport. Ca orice echipă, ne motivăm între noi, astfel încât să oferim servicii ireproșabile clienților noștri. Promovăm sportul, mișcarea, activitatea fizică la orice vârstă, promovăm un stil de viață sănătos pe toată durata anului, de aceea am creat condiții pentru ca sportivii să beneficieze de cele mai bune condiții, indiferent de anotimp.

Antrenorii Padel Center vă așteaptă pentru a vă îndruma într-un sport nou în Timișoara, așa că, dacă sunteți curioși și vreți să învățați ceva nou, padelul este un sport care vă poate satisface setea de noutate. 

Vă așteptăm să facem mișcare împreună! Pentru detalii și rezervări, contactați-ne.