Tenis
Ce credem despre tenis?
Credem că tenisul este un sport perfect pentru a fi asimilat ca ritual săptămânal între prieteni. Este nevoie de doar doi sportivi pentru game, set, meci.

Sportul alb, elegant, curat, precis, care presupune o tehnică deosebită, dar și o condiție fizică foarte bună, se poate practica La Padel Center pe terenuri construite la cele mai înalte standarde de calitate.

Știm cât este de importantă suprafața de joc pentru plăcerea practicării tenisului, astfel că nu am făcut rabat de la materiale de cea mai bună calitate. Venim în întâmpinarea entuziaștilor iubitori ai tenisului din Timișoara cu un teren acoperit și trei terenuri în aer liber, perfecte de la mijlocul primăverii până în lunile de toamnă târzie, când temperaturile încă mai îmbie la mișcare în aer liber.
Perioada de iarna
Amatorii de tenis nu trebuie să renunțe la pasiune nici iarna sau în perioadele ploioase. Le punem la dispoziție un teren acoperit pe care să-și poată exersa tehnicile, relaxându-se după o zi în care au stat, probabil, exclusiv pe scaun la birou, copleșiți de sarcinile de serviciu.
Istorie
Iată și câteva repere istorice. Originar din Anglia, la sfârșitul secolului al XIX-lea, tenisul, ca joc modern, s-a răspândit mai întâi în lumea engleză, începând cu persoanele bogate din clasele superioare. Chiar dacă acum este sport olimpic și este jucat indiferent de bani și de vârstă, în mai toate țările de pe glob, în mod remarcabil, în afara adoptării sistemului ”Tiebreaker”, regulile sale au rămas neschimbate din 1890.

Istoria consemnează faptul că originile tenisului datează, de fapt, din secolul al XIV-lea. O formă rudimentară a jocului ar fi fost creată de călugarii francezi pentru a fi jucat în abații, ca divertisment. Mingea era lovită cu mâna, ulterior călugării au folosit o mănușă din piele, iar mai târziu i-au aplicat un mâner, născându-se astfel prima ”rachetă” de tenis.

Primele mingi de tenis erau din lemn, abia mai târziu fiind înlocuite cu unele din piele umplute cu material de celuloză.
Galerie
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...